Ontdek de prachtige natuur rond Valencia met een tour van Nuestra Aventura

Valencia stad heeft je oneindig veel te bieden – nog véél meer dan ik nu op mijn site heb staan. Maar wist je dat de rondom Valencia ook prachtig is? Ontdek het in één van de van Nuestra Aventura.

Georganiseerde tours rondom Valencia

Als je jouw Valencia-beleving écht compleet wil maken, plan je ook een bezoek buiten de stad. En doe je dat het liefst onder begeleiding van een Nederlandse gids? Dan zit je bij Nuestra Aventura goed. Stefan van Nuestra Aventura biedt verschillende soorten tours aan die van A tot Z geregeld zijn. Vervoer, een uitgestippelde route en soms zelfs een maaltijd op locatie, alles wordt voor je geregeld.

Soorten tours

De tours vinden plaats rondom de stad Valencia. Of je nu een avonturier, natuurliefhebber, vakantieganger of simpelweg iemand bent die van mooie plekken houdt: er is voor ieder wat wils. Je kunt kiezen uit een hike door de bergen of een verfrissende duik onder een waterval. Een deelnemer uit Stefan's tours heeft al eens gezegd: “het lijkt wel alsof we in Bali zijn!”. En dat zo dichtbij Valencia stad!

Ook wel goed om te weten: voor de hikes hoef je geen ervaren hiker of heel sportief te zijn. En zelfs kinderen kunnen mee! Stefan zorgt ervoor dat iedereen mee kan komen.

Groeptours of individueel deelnemen

Nuestra Aventura biedt al gepersonaliseerde tours aan vanaf twee personen. Een maximum is er eigenlijk niet, in overleg is veel mogelijk. Wil je individueel aansluiten bij een groep? Ook dat kan!


Meer weten? Volg Nuestra Aventura op Instagram, bezoek hun website of neem telefonisch contact op met Stefan via +34 622 48 25 98. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate