Uit eten als een diva (of divo) bij La Diva Valencia

La Diva Valencia

Op zoek naar een bijzonder restaurant in Valencia? Dan moet je bij La Diva Valencia zijn. Het restaurant (volgens henzelf) in drie woorden samengevat: extravagant, verleidelijk en mysterieus. Dat belooft wat. 😍

La Diva Valencia zit aan Calle de Sorní 42, in de wijk . Het concept van La Diva Valencia bestaat uit drie onderdelen: eten, drinken en muziek. De inrichting ademt Hollywood Art Deco en de keuken belooft een gastronomische reis om de wereld voor zowel lunch als diner. Liever alleen een drankje doen? Dan kun je kiezen uit de vele cocktails, wijnen en andere drankjes.

La Diva Valencia

’s Avonds verandert La Diva in een nachtclub, waar je via de website voor €10 (+ €0,40 servicekosten) een kaartje kunt kopen. Heb je gedineerd in het restaurant, dan hoef je geen entree meer te betalen voor de nachtclub. Leuk weetje: de VIP-ingang van de nachtclub loopt door de keuken. Want echte vrienden komen volgens eigenaar Antonio Calero (tevens eigenaar van Marina Beach Club) binnen via de keuken.

Of het eten ook écht zo goed is als het restaurant doet geloven, kan ik zelf (nog) niet beoordelen. Maar op de foto’s ziet het er heerlijk uit. 🤤

Ik kende dit restaurant nog niet, tot ik hem voorbij zag komen in de Instagram Stories van @eva_invalencia, een Nederlandse die geëmigreerd is naar Valencia en daar heel leuk over vlogt. Toen ik meer informatie over het restaurant ging zoeken, vond ik ’t er zo gaaf uitzien, dat ik er toch alvast wat over wilde delen! Mocht ik het in de toekomst zelf bezocht hebben, dan zal ik dit artikel bijwerken.

Nog een impressie die ik op TikTok vond:

@smn.mc 📍La Diva, Valencia #valencia #visitvalencia #valenciatiktok #travel #fyp ♬ original sound – bestspedup

Reserveren

Reserveren voor een tafel in het restaurant is altijd een goed idee. Wil je na het diner blijven plakken in de nachtclub, wees je er dan van bewust dat alle tafelreserveringen voor het diner eindigen om 23:30u. Wil je dan een tafel behouden, dan moet je daarvoor een aparte “bottle table reservation” hebben, anders moet je plaats maken.

Openingstijden & adres

Het restaurant is op maandag t/m donderdag geopend van 13:15-17:00u en van 20:00-00:00u. Op donderdag t/m zaterdag zijn de openingstijden van 13:15-17:00u en van 19:30-03:30u. Op zondag kun je er terecht van 13:15-17:00u en 19:30-00:00u.

Let op: op donderdag, vrijdag, zaterdag en tijdens feestdagen zijn kinderen onder de 16 niet welkom voor het diner.

Adres: Calle de Sorní 42, Valencia

Foto’s: LaDivaValencia.com / Instagram @LaDivaValencia

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »