Desiré van den Beld Valencia

Hola y mucho gusto! Welkom op ValenciaCityTrip.com, mijn blog waarop ik je mijn favoriete plekjes in Valencia laat zien. Mijn naam is Desiré van den Beld, geboren in 1988 en (helaas 😆) woonachtig in Nederland. Daar woon ik samen met mijn partner Rick en onze zoon Max (’20).

“Waarom een blog beginnen over Valencia, als je er niet woont?”, hoor ik je denken. Nou, dat zit zo. In 2013 kwam ik voor het eerst in Valencia, samen met Rick. Direct was ik verliefd: wat een mooie en bruisende stad! En toch nog zo puur. Het oude en het nieuwe, het park en het strand, ik hield er direct van.

Vele bezoekjes volgden, tot we in 2020 bezoekje nummer 15 op de teller hadden staan. Vrienden, familie en collega’s wisten dat wij zo vaak in Valencia kwamen en steeds vaker kreeg ik de vraag: “heb je nog tips voor Valencia?”, “waar moeten we uit eten in Valencia?”, etc. Aangezien websites maken, content schrijven en social media mijn hobby’s zijn, dacht ik: waarom begin ik niet een blog over Valencia? En zo geschiedde… In februari 2020 kwam het eerste artikel online: waar kun je het beste overnachten in Valencia? en vanuit daar ben ik de artikelen met al mijn eigen tips en nieuwe ontwikkelingen in de stad aan het uitbouwen. Ook vind je praktische informatie op deze site, zoals hoe je van het vliegveld van Valencia naar het centrum komt.

Mocht je zelf heel enthousiast zijn over Valencia en dat met mijn volgers willen delen? Ik ben altijd op zoek naar gastbloggers en/of -fotografen!

Op de hoogte blijven?

Volg ValenciaCityTrip op Instagram en/of Facebook om geen artikelen te missen.

Translate »