Arriveer je te vroeg in de stad om je hotel of appartement al in te kunnen? Of wil je juist na het uitchecken nog even rondstruinen, maar geen zin om zo lang met je bagage te slepen? Geen nood! Er zijn talloze opties in de stad voor bagageopslag in Valencia.

Lock & Be Free bagageopslag bij Mercado Central

Om de hoek bij Mercado Central vind je Lock & Be Free. Een klein winkeltje dedicated to bagageopslag in Valencia. Er is 24-uurs cameratoezicht en koffers zijn verzekerd voor verlies, diefstal, of beschadiging. Koffers zitten in kluizen die je als klant zelf een code geeft. En wil je tussendoor iets uit je koffer halen of erin stoppen? Dat kan kosteloos, zo vaak als je wil tijdens de huurperiode. Je kunt hier zowel grote als kleine koffers kwijt. Het personeel spreekt ook Engels. En wat extraatjes: mobiele oplaadservice, gratis WiFi, boarding pass printservice en een pinautomaat om contact geld op te nemen.

Adres: Carrer de les Carabasses 14, Valencia (Google Maps).
Openingstijden: dagelijks van 09:00-21:00 uur.
Prijs: vanaf 5 euro per dag.

Kijk voor meer informatie en aanbiedingen voor bagageopslag in Valencia op de website van Lock & Be Free.

Bagagekluizen station Valencia

Op het station van Valencia (Estació del Nord), naast metrohalte Xàtiva, zijn ook bagagekluizen aanwezig. Deze vind je door het station in te lopen en dan rechts van de perrons naar achteren te lopen. Het is een tijd geleden dat ik daar zelf mijn bagage opgeslagen heb en kan online de kosten even niet vinden, maar het was destijds een redelijke prijs. Als ik de informatie weer heb, werk ik deze pagina bij (weet jij het? Laat het me dan vooral weten! :-D).

Adres: Carrer d’Alacant 2, Valencia (Google Maps).

Bagage opslaan bij fietsverhuur

Een groot deel van de winkels waar je fietsen kunt huren, bieden tevens de mogelijkheid om jouw bagage daar tijdelijk (gratis) op te slaan. Er zijn ook enkele (souvenir)winkels met deze optie. Informeer naar de mogelijkheden wanneer je een fiets gaat huren, of zoek een betreffende locatie op websites als LuggageHero.com, Bounce.com, Nannybag.com of RadicalStorage.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.