Een stad als Valencia is natuurlijk continue in ontwikkeling en er gebeurt altijd van alles. Daarom zoek ik gastbloggers en/of gastfotografen, om samen met mij deze site nog groter te maken! Mensen die net zo gepassioneerd zijn over Valencia en dat graag willen delen met de buitenwereld.

Gastbloggers

Om een bijdrage te leveren aan ValenciaCityTrip.com, hoeft je geen professioneel tekstschrijver te zijn. Wat mij betreft zijn er verschillende mogelijkheden:

  1. Je levert als zelfstandig gastblogger een volledig uitgewerkt artikel inclusief rechtenvrij en bewerkt beeldmateriaal aan. In het artikel wordt duidelijk dat jij het geschreven hebt, inclusief link naar jouw eigen account(s). Wil je structureel gastbloggen (frequentie in overleg)? Dan krijg je een eigen account als mede-auteur incl. biografie waarin je een link naar jouw eigen account(s) kunt opnemen. In beide gevallen kun je de content natuurlijk gebruiken voor jouw eigen portfolio.
  2. Je levert geen volwaardig artikel, maar input voor een artikel op hoofdlijnen, waar ik een volwaardig artikel van maak. Als je ook (rechtenvrij) beeldmateriaal hebt, is dat fijn, maar niet noodzakelijk. Op deze manier word je niet vermeld als (mede-)auteur, maar uiteraard wel als bron voor de inhoud met eventueel een link naar jouw account(s).

Gastfotografen

Ben je fotograaf en zoek je een platform om jouw werk op te delen? Ik ben altijd op zoek naar mooi beeldmateriaal voor bij de artikelen. In ruil voor het gebruik van jouw foto’s krijg je uiteraard altijd een bronvermelding en link naar jouw account(s).

Aanmelden als gastblogger/-fotograaf

Lijkt het je wat om eenmalig of regelmatig wat te schrijven als gastblogger? Of vind je het al leuk om me van wat tips of mooie foto’s te voorzien? Meld je dan snel aan via het formulier hieronder! Wil je eerst nog wat meer informatie, neem dan contact met me op.

Let op: dit is geen betaalde vacature. Als je je aanmeldt als gastblogger- of fotograaf, dan doe je dat omdat je net zo gepassioneerd bent over Valencia als ik, en dat graag wil delen met anderen. In ruil daarvoor krijg je extra exposure voor jouw content en kun je hiermee jouw portfolio uitbreiden.

    Wat wil je graag doen?

    Commerciële content/advertorials/adverteren

    Ben je opzoek naar een manier om commerciële content onder de aandacht te brengen? Ook daarvoor zijn natuurlijk mogelijkheden. Neem hiervoor contact met mij op.

    Translate »