Culinaire tours met Goodfood Valencia

Valencia is met haar rijke gastronomie en 300 dagen zon per jaar de perfecte uitvalsbasis voor een culinair weekendjes weg. Weet je zelf niet waar je moet beginnen? Boek een tapastour of een andere culinaire activiteit bij Goodfood Valencia! 🍴

Leer alles over culinair Valencia

Wist je dat Valencia de geboortestad is van de ? Dat Valencia omringd wordt door rijstvelden? En dat Valencia niet voor niets de sinaasappelstad van Spanje wordt genoemd? Met Goodfood Valencia dompel je je onder in de Spaanse cultuur en ervaar je wat Valencia te bieden heeft op het gebied van eten en drinken.

Yubin & Heidi

Goodfood Valencia is in 2021 opgericht door Yubin & Heidi: twee Nederlanders van origine, met een reislustige geest en een passie voor eten. De afgelopen jaren hebben zij meer dan 250 restaurantjes en barretjes in Valencia bezocht. Op het gebied van eten en drinken zijn ze inmiddels echte locals geworden. En nu delen ze hun culinaire kennis over de stad graag met anderen. Wat begon als een uit de hand gelopen hobby is inmiddels uitgegroeid tot een succesvol bedrijf. Zo organiseren ze dagelijks tapastours door het historische centrum van Valencia, El Carmen. Ze nemen hun gasten mee naar de beste restaurantjes en leukste pleintjes, waar ze samen genieten van traditionele en unieke lekkernijen. Onderweg lopen ze langs verborgen plekjes en vertellen Yubin en Heidi hun gasten graag wat meer over de bezienswaardigheden van Valencia.

Tips, tapastours y más

De tapastour is niet de enige culinaire activiteit die Yubin en Heidi met Goodfood Valencia aanbieden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een pintxos workshop? Pintxos zijn kleine gerechtjes die op een stokbroodje worden geserveerd. Deze hapjes komen oorspronkelijk uit het Baskenland, in het noorden van Spanje, maar hebben hun weg naar Valencia inmiddels ook gevonden. Pintxos worden voornamelijk geconsumeerd in het bijzijn van vrienden en familie, en staan daarmee garant voor gezelligheid!

Ook kun je Yubin en Heidi terecht voor een fietstour met proefverrassing, een boottocht met paella aan boord, of een traditionele dinershow met flamenco! Het maakt niet uit of je alleen bent of met een groot gezelschap. Ze maken van jouw vakantie, studiereis of bedrijfsuitje in Valencia een onvergetelijke ervaring!

Meer weten? Bezoek de website van Goodfood Valencia of volg ze op Instagram: @Goodfood.Valencia.

Dit artikel is een samenwerking met Goodfood Valencia.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate